Το "ΓΕΜΑτο ΔΙΑΤΡΟΦΗ" είναι ένα πρόγραμμα προαγωγής υγείας σε θέματα διατροφής το οποίο απευθύνεται σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς και Μαθητές. Επιστήμονες στον τομέα της διατροφής, από το Χαροκοπείο Πανεπιστημίο, με μια σειρά δράσεων φροντίζουν για την σωστή κατάρτιση ενηλίκων και παιδιών σε θέματα που αφορούν τη διατροφή και την υγεία τόσο στην παιδική/ εφηβική ηλικία όσο και στην ενήλικο ζωή.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από 13 βιωματικά σεμινάρια που θα λάβουν χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες καθώς και μία εκπαιδευτική ημερίδα που θα λάβει χώρα στο χώρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου όπου οι ενδιαφερόμενοι γονείς και εκπαιδευτικοί θα παρακολουθήσουν, θα ακούσουν και θα συμμετάσχουν με σκοπό την βαθύτερη ενημέρωσή τους σε καίρια θέματα που αφορούν τη διατροφή και την υγεία των παιδιών. 

Περιπλανηθείτε στην ιστοσελίδα του "ΓΕΜΑτο ΔΙΑΤΡΟΦΗ" για να διαβάσετε ενημερωτικά άρθρα, να λύσετε τις απορίες σας στα θέματα που αφορούν τη διατροφή σας, να συμμετάσχετε στις συζητήσεις του forum μας ή να πάρετε ιδέες και υλικό σχετικά με τη διατροφική βιωματική εκπαίδευση των παιδιών!

Για τους μικρούς μας περιηγητές υπάρχει η αντίστοιχη θεματολογία παιδιών και εφήβων καθώς και διατροφικά κουίζ και παιχνίδια για δημιουργικό παιχνίδι.